Želiš li redovno na svoj email dobivati obavijesti o najboljim ponudama i prilikama za putovanja, pretplati se na naš besplatni newsletter – OVDJE

Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo 🙂

Sicilija ima jedne od najljepših plaža u Italija, stoga evo odlične prilike za posjetiti ih i okupati se na njenim predivnim plažama. Datuma je više u ponudi u 9. mjesecu kad su temperature u prosjeku oko 25 stupnjeva te se još uvijek možete kupati i uživati u suncu! Povratne avio karte iznose od 50-87 eura(ovisno iz kojeg grada je polazak), a Hotel s doručkom iznosi 15 eura po noći po osobi, tako da npr. ako idete iz Zadra ukupna cijena za 4 dana je 95 eura! Polasci iz drugih gradova su skuplji za nekoliko eura do 30-ak, što je i dalje odlična cijena! Ispod se nalaze linkovi s polascima iz svih gradova za kupovinu avio karata, datumi polaska i Hotel s doručkom za rezervaciju. Osim toga, stavili smo vam 5 linkova gdje možete pogledati i ostale opcije smještaja, odnosno link za rezervaciju rent a cara ukoliko vam je potreban.

AVIO KARTE IZ ZADRA MOŽETE KUPITI OVDJE

12.-15.09.- 50€

27.-30.09 – 59€

09.-15.09. – 65€

AVIO KARTE IZ ZAGREBA MOŽETE KUPITI OVDJE

05.-12.09. – 57€

08.-12.09.- 87€

AVIO KARTE IZ BANJA LUKE MOŽETE KUPITI OVDJE

19.-23.09. – 81€

19.-26.09. – 89€

AVIO KARTE IZ NIŠA MOŽETE KUPITI OVDJE

15.-22.09. – 70€

26.-26.09. – 82€

HOTEL S DORUČKOM MOŽETE REZERVIRATI OVDJE

OSTALE NAJBOLJE CIJENE SMJEŠTAJA POTRAŽI NA:

OVDJE

OVDJE

OVDJE

OVDJE

OVDJE

UKOLIKO TREBATE RENT A CAR, POTRAŽITE OVDJE

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: