Želiš li redovno na svoj email dobivati obavijesti o najboljim ponudama i prilikama za putovanja, pretplati se na naš besplatni newsletter – OVDJE

Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako bi imali odmah uvid u najnovije ponude 🙂

Poznat kao “Grad svjetlosti” ili “Grad ljubavi”, ulice Pariza preplavljene su kulturom , umjetnošću , ljepotom i poviješću, Pariz je grad koji osvaja srca milijuna svake godine.  Priuštite si nekoliko dana u ovom prekrasnom gradu.  Pronašli smo jedan odličan aranžman paket u 10. mjesecu. Direktni let iz Zagreba + hotel u centru garda za 109 eura za 4 dana u Parizu! Avio karte su 46 eura, hotel 63 eura po osobi za 4 dana.

Ispod se nalaze linkovi za kupnju avio karata te rezervaciju hotela. Također smo vam stavili ispod 5 linkova gdje možete potražiti i provjeriti ostalu ponudu smještaja.

AVIO KARTU IZ ZAGREBA MOŽETE KUPITI OVDJE

Opcija 1 – 27.-30.10. – 46 eur

Opcija 2 -02.10.-06.10. – 46 eura

HOTEL REZERVIRAJ OVDJE

OSTALE NAJBOLJE CIJENE SMJEŠTAJA POTRAŽI NA:

OVDJE

OVDJE

OVDJE

OVDJE

UKOLIKO TREBATE RENT A CAR, POTRAŽITE OVDJE

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: