Ponuda uključuje
  • 7x noćenje u apartmanu za 4 osobe (123 eura po osobi)
  • Klimu
  • Besplatni WiFi
  • Besplatni parking
  • Ponuda se može iskoristiti od 10. 7. 2022 do 21. 8. 2022 (dolazak subotom ili nedjeljom na upit)

Ljeto u Istri! Što vas očekuje? ✓ Apartmani udaljeni samo 200 metara od plaže ✓ odmor u prekrasnoj uvali u Istri ✓ oko 30 minuta vožnje do Pule i Rovinja ✓ plaža i more koje oduzimaju dah

U kompleksu Apartmani Unija ćete pronaći neke od najljepših i najvećih apartmana u Dugoj Uvali. Apartmani su pogodni i za manje kućne ljubimce.

Apartmani Unija nalaze se u mirnom istarskom mjestu gdje se možete odmoriti i opustiti. U Dugoj Uvali ćete naći mnoštvo lijepih plaža, sportskih terena i restorana.

Apartman za 4 osobe
Ovaj apartman ima potpuno opremljenu kuhinju, vlastitu kupaonicu i balkon s pogledom na more. Idealan je za četiri osobe, s jednim krevetom i jednim kaučem na razvlačenje. Apartman veličine 42 m2 sadrži klimu, besplatni WiFi, TV, ravni ekran, balkon, pogled na more, hladnjak, mikrovalnu pećnicu, kuhalo za vodu, ručnike, blagovaonicu i privatni ulaz.

U istočnoj Istri postoje četiri uvale, a najljepša je Duga Uvala. Nalazi se nedaleko od Pule i Rovinja, okružena je mediteranskom vegetacijom i plažama koje oduzimaju dah. Duga Uvala je idealno turističko odredište na jadranskoj obali.


VIŠE SLIKA I REZERVACIJU APARTMANA MOŽETE NAPRAVITI OVDJE

Podijeli: