Želiš li redovno na svoj email dobivati obavijesti o najboljim ponudama i prilikama za putovanja, pretplati se na naš besplatni newsletter – OVDJE

Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako bi imali najnovije objave odmah vidljivima 🙂

Jeste za jedan opuštajući ljetni odmor na Cipru? Pronašli smo najbolje prilike u 9. i 10. mjesecu kad se još ljeto nastavlja na Cipru u 9. mjesecu kad je još uvijek sunčano i vruće. Prosječna maksimalna temperatura u 9. mjesecu je 29°C na zapadnoj obali, 31°C na istočno-južnoj obali, 34°C u unutrašnjosti i 24°C na planinama. U 10. mjesecu je prosječna maksimalna oko 27°C. Osim jako puno sunca, na Cipru vas čekaju vas prekrasne plaže, kristalno čisto more i ukusna hrana.

Datuma je velik broj u ponudi(ispod svi datumi), a mi smo odabrali za primjer datum 14.-17.10. i cijena Direktnog leta iz Zagreba (uključujući povratnu avio kartu iznosi 46 eura), a smještaj u hotelu*** Sun Rays Girne u blizini plaže iznosi 18 eura za 2 osobe po noćenju, tako da ukupna cijena cijelog aranžmana (let + smještaj) za jednu osobu iznosi 73 eura za 4 dana na Cipru! Odlična cijena za doživjeti ljepote Cipra 🙂

Ispod slika su linkovi za kupovinu avio karata, datumi polaska i link za rezervaciju hotela! Također smo vam stavili ispod 6 linkova gdje možete potražiti i provjeriti ostalu ponudu smještaja ukoliko vam ovaj hotel ne odgovara.

Kako mogu naći Sun Rays Girne Hotel?

Sun Rays Girne Hotel nudi jednostavan pristup iz zračne luke. Zapravo, možete čak unaprijed rezervirati i transfer iz zračne luke! Jednostavno upotrijebite odjeljak „Recite nam što trebate“ na stranici za rezervaciju kako biste obavijestili hotel da želite rezervirati prijevoz, a oni će vam se obratiti putem Agodine usluge za razmjenu poruka. Za goste koji žele voziti vlastiti automobil Sun Rays Girne Hotel ima parkiralište na samoj lokaciji, kao i dodatni prostor za parkiranje u blizini u slučaju popunjenosti prvog. Parkiranje je besplatno za goste. Automobil možete parkirati sami ili iskoristiti uslugu parkiranja koju nudi hotel. Tražite li jednostavan način da obiđete Girne privatnim prijevozom, hotel vam može organizirati prijevoz taksijem ili najam automobila.

AVIO KARTE MOŽETE KUPITI OVDJE:

DATUM – 14.-17.10. – 46 eura

DATUM – 12.-17.10. – 47 eura

DATUM – 26.-28.09. – 59 eura

DATUM – 14.-21.09. – 61 eura

DATUM – 28.-05.10. – 62 eura

DATUM – 09.-12.09. – 67 eura

DATUM – 05.-12.09. – 64 eura

HOTEL MOŽETE REZERVIRATI OVDJE:

VIŠE SLIKA I HOTEL REZERVACIJA OVDJE – 18 eura za 2 osobe noć

OSTALE NAJBOLJE CIJENE SMJEŠTAJA POTRAŽI OVDJE:

OVDJE

OVDJE

OVDJE

OVDJE

OVDJE

OVDJE

RENT A CAR:

UKOLIKO TREBATE RENT A CAR, POTRAŽITE OVDJE

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite zahtjev ispod. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: