Ponuda uključuje
  • 3x noćenje u dvokrevetnoj sobi bez balkona za 2 osobe (1 dijete do 11,99 godina besplatno) (128 eura po osobi)
  • All inclusive
  • All inclusive uključuje: buffet doručak, buffet ručak s pićem, buffet večera s pićem i sladoledom; besplatno piće (najmanje 4 vrste žestokog domaćeg pića, kola, limunada, voda, kava, kakav, …), besplatno piće (pivo, kola, limunada, voda) uz bazen od 10 do 19 sati i keksi u baru od 11:00 do 21:30
  • Korištenje saune u trajanju od 1 sat (prijava na recepciji)
  • Korištenje bazena
  • Animaciju za djecu i odrasle
  • Besplatan Wi-Fi
  • Ponuda se može iskoristiti od 3. 9. 2022 do 10. 9. 2022

Na samoj obali mora, u podnožju planinskog lanca Velebit, smjestio se gradić Karlobag. Kristalno čisto more, ugodna klima nastala spojem morske i planinske, pruža velike mogućnosti za ugodan odmor. Hotel Zagreb smješten je na samom rubu obale, netom do mora, s plažom koja omogućuje plivanje i kupanje u kristalno čistom moru. Miješavina morskog i planinskog zraka otvara velike mogućnosti za zdravi, opuštajući odmor.

Hotel Zagreb sagrađen je 1985. godine, a rekonstruiran 2006. godine. Proteže se na 25.000 m2. Okružen zelenilom, Hotel Zagreb raspolaže sa 104 udobno namještene sobe i 9 apartmana. Sobe su dvokrevetne, trokrevetne, klimatizirane, s kupaonicom, TV- om, s balkonima i prekrasnim pogledom na otok Pag (ovisno o raspoloživosti). Hotel također sadrži bar, unutarnji bazen sa slatkom vodom, saunu, wellness&spa, fitness i sportske terene. Plaža je betonirana i njezina dužina iznosi 300 m te se nalazi 50 m od hotela. Udaljen je 300 m od centra mjesta te 90 km od zadarskog aerodroma.

Hotel Zagreb uz ugodno osoblje, posjeduje bogatu sportsku i zabavnu ponudu koja omogućuje aktivan i zanimljiv provod, kao i bogat program fakultativnih izleta u organizaciji hotela, do najlijepših nacionalnih parkova Hrvatske, starih gradova nad obalom Jadrana i zanimljivih otoka. U hotelu vam predlažu brojne izlete u okolici, od raftinga, kajaka na moru i brzim vodama, planinarenja i penjanja, ronjenja, jahanja, biciklizma, ili posjetu špilja i NP Plitvička Jezera te izlete na Pag.

REZERVACIJA HOTELA:

VIŠE SLIKA I REZERVACIJU HOTELA MOŽETE NAPRAVITI OVDJE

Podijeli: