Prilika za putovanje u Egipat, točnije Sharm El Sheik, poznato turističkom mjesto za samo 36 eura u jednom smjeru, dok je povratna ( direktni let) vaša za samo 72 eura! Dostupan je velik broj datuma, a mi smo izdvojili 3 iz svakog mjeseca. Osim toga, pronašli smo smještaj u hotelu blizu plaže s doručkom koji će vas koštati 105 eura za 8 dana boravka. Ukoliko se odlučite na All Inclusive opciju, cijena je 133 eura. Polazak je iz Venecije.

Ispod se nalaze linkovi preko kojih možete kupiti avio karte, rezervirati hotel, datumi polaska i 5 linkova za najbolje cijene smještaja ukoliko vam ne odgovara ovaj hotel iz ponude.

KAKO REZERVIRATI NAŠE PONUDE? Detaljan vodič za rezervaciju (od avio karte do ulaska u avion) → OVDJE

AVIO KARTA

DATUM – 15.12.-22.12. – 72 eur

DATUM – 10.11.-17.11. – 73 eur

DATUM – 26.01.-02.02.2023. – 72 eur

REZERVACIJA HOTELA I SLIKE:

SMJEŠTAJ U HOTELU REZERVIRAJ OVDJE

Cijena noćenja s doručkom – 15€

Cijena noćenja All inclusive – 19€

OSTALE NAJBOLJE CIJENE SMJEŠTAJA POTRAŽI NA:

OVDJE

OVDJE

OVDJE

OVDJE

OVDJE

UKOLIKO TREBATE RENT A CAR, POTRAŽITE OVDJE

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: