Jedna odlična ponuda za provesti vikend od petka do nedjelje u Bratislavi za samo 47 eura! Let iz Zagreba smo pronašli za samo 14 eura (povratna avionska karta) , a smještaj u centru će vas koštati 67 eura za 2 osobe tako da je cijena po osobi ukupno 47 eura za 3 dana!

Ispod se nalaze linkovi preko kojih možete kupiti avio karte, rezervirati smještaj, datumi polaska i 5 linkova za najbolje cijene smještaja ukoliko vam ne odgovara ovaj iz ponude.

KAKO REZERVIRATI NAŠE PONUDE? Detaljan vodič za rezervaciju (od avio karte do ulaska u avion) → OVDJE

AVIO KARTE IZ ZAGREBA MOŽETE KUPITI OVDJE:

07.10.-09.10. – 14 eura – vikend

12.10.-14.10. – 13 eur

05.10.-09.10. – 14 eur

REZERVACIJA SMJEŠTAJA I SLIKE:

HOTEL MOŽETE REZERVIRATI OVDJE

OSTALE NAJBOLJE CIJENE SMJEŠTAJA POTRAŽI NA:

OVDJE

OVDJE

OVDJE

OVDJE

OVDJE

RENT A CAR

UKOLIKO TREBATE RENT A CAR, POTRAŽITE OVDJE

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: