Ponuda uključuje
  • 2x noćenje u hotelskoj sobi park strana za 2 osobe (84 eura po osobi)
  • Polupansion
  • Prijevoz brodom iz Fažane
  • Ulaznicu u Nacionalni park: safari park, Rimska vila u uvali Verige, Bizantski kastrum, Poučna staza Zelenikovac, Staza dobrih vibracija
  • Ulaznicu u muzeje: Kuća za brodice, Izložba Josip Broz Tito na Brijunima, Prirodoslovna zbirka, Izložba iz sjećanja starog Austrijanca
  • Ponuda se može iskoristiti od 14. 10. 2022 do 31. 10. 2022

Odlučite se za odmor uz more s istraživačkom i povijesnom notom. Odaberite Hotel Neptun s ugodnom sobom te brojne aktivnosti.

Na otoku Veli Brijun očekuje vas Hotel Neptun, smještena na samoj obali mora. Sve sobe imaju kupaonu sa sušilom za kosu, satelitsku televiziju, mini-bar i telefon.

Birati možete između brojnih izleta i aktivnosti, možete pogledati interpretacijsko-edukacijski centar Nacionalnog parka Brijuni. Novi stalni postav Parka prezentiran je na inovativan i interaktivan način te u njemu posjetitelji mogu samostalno otkrivati, učiti i saznati pregršt informacija o kulturno-povijesnoj i prirodnoj baštini otočja.

U ponudu su uključeni i ostali muzejski prostori parka u kojima ćete sigurno uživati.

Dobrodošli ste i organizirati večere za veći broj ljudi, odlično ćete se osjećati i provesti i u slučaju organizacije vjenčanja ili različitih društvenih događaja.

Kulturne znamenitosti, restorani te mnogo zanimljivih lokacija gdje možete provesti aktivan odmor, pozivaju vas na Brijune i u Fažanu.

ISPOD SLIKA SE NALAZE LINK ZA REZERVACIJU I VIŠE SLIKA!

REZERVACIJA I JOŠ SLIKA:

OVDJE MOŽETE REZERVIRATI

Podijeli: