Želiš li redovno na svoj email dobivati obavijesti o najboljim ponudama i prilikama za putovanja, pretplati se na naš besplatni newsletter – OVDJE

Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo 🙂

Tenerife – izrazito popularan turistički otok, jedan od sedam Kanarskih otoka i dio je španjolskog teritorija. Svake godine ga posjeti pet milijuna turista posjeti. To ga čini najposjećenijim otokom arhipelaga i ujedno najnaseljenijim otokom Španjolske. Mi smo pronašli za vas jednu odličnu ponudu za putovanje na ovaj divni otok kojeg još zovu otok vječnog proljeća stoga se i na datume koje smo pronašli možete kupati jer su prosječne temperature 23ºC.

Povratne avio karte su već od 45 eura iz Venecije, 89 eura iz Beča, 103 eura iz Zagreba, a iz Beograda 139 eura. Odličan Hotel blizu plaže iznosi 28 eura po noći za 2 osobe, što bi značilo da cijeli aranžman, povratna avio karta + smještaj u ovom hotelu će vas koštati samo 97 eura po osobi ukoliko putujete iz Venecije! Polazak iz ostalih gradova je nešto skuplji, ali su ovo trenutno najbolje cijene koje možete pronaći za Tenerife.

Ispod se nalaze linkovi iz svih gradova preko kojih možete kupiti avio karte, rezervirati hotel, datumi polaska i 5 linkova za najbolje cijene smještaja ukoliko vam ne odgovara ovaj hotel iz ponude. KAKO REZERVIRATI NAŠE PONUDE? Detaljan vodič za rezervaciju (od avio karte do ulaska u avion) → OVDJE

POLAZAK IZ VENECIJE

25.-28.11. – 54 eur

21.-24.11. – 59 eura

POLAZAK IZ BEČA

11.-15.11. – 89 eur

POLAZAK IZ ZAGREBA

07.-13.12. – 103 eur

12.-20.12. – 114 eur

17.-23.11. – 125 eur

POLAZAK IZ BEOGRADA

19.-23.01.2023. – 139 eur

HOTEL – registrirajte se za popust -10%

KLIKNITE OVDJE ZA REZERVACIJU HOTELA

Ukoliko trebate rent a car, najbolje cijene ćete pronaći ovdje

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite zahtjev ispod. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu te veliku uštedu novca na samo jednom putovanju!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: