Nekada zvana “kraljica Dunava”, Budimpešta je dugo bila središte nacije i živahno kulturno središte. Sastoji se od dva dijela, Budima i Pešte, koji se nalaze na suprotnim stranama rijeke i povezani su nizom mostova. Šarm Budimpešte vidljiv je već pri prvom koraku u središte grada , a još je bolje ako Budimpeštu promatrate s visine u vrijeme zalaska sunca, kada su njezine veličanstvene barokne građevine stručno osvijetljene i daju gradu još čarobniji ugođaj.

Ponuda uključuje
  • 3 noćenja u Standard sobi za 2 osobe (107 eura po osobi)
  • Doručak
  • Boca vina u sobi
  • Ponuda se može iskoristiti od 11.1. do 31.12.2022. i od 1.2. do 31.3.2023.

Hotel Marmara u Budimpešti idealan je izbor za opuštajući odmor ili poslovno putovanje i nesmetan rad. Hotel Marmara Budapest nalazi se u središtu Budimpešte, 350 metara od željezničke stanice Nyugati i stanice podzemne željeznice M3. Standardne dvokrevetne sobe (20 m2) pogodne su za jednu ili dvije osobe. Standardne sobe gledaju na ulicu ili dvorište atrija. Svaka soba nudi sljedeće usluge: minibar, besplatnu bežičnu internetsku vezu, sef veličine prijenosnog računala, LCD TV, grijač vode, sušilo za kosu, toaletne potrepštine, klima uređaj/grijanje.

U sklopu hotela nalazi se i bar, koji je pogodan za sve one koji se nakon povratka iz šetnje gradom žele osvježiti kavom, čajem ili raznim koktelima ili žele prikupiti novu energiju prije izlaska iz hotela i istraživanja Budimpešte. Bar također nudi sendviče i grickalice.

Do mnogih poznatih znamenitosti poput Parlamenta, Margaretinog otoka, Bazilike sv. Štefana te brojni muzeji, kazališta i trgovine udaljeni su samo nekoliko minuta hoda.

Više slika i rezervaciju Hotela možete napraviti ovdje

Podijeli: