Želiš li redovno na svoj email dobivati obavijesti o najboljim ponudama i prilikama za putovanja, pretplati se na naš besplatni newsletter – OVDJE Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako bi imali najnovije informacije o ponudama.

Pronašli smo jednu odličnu last minute priliku za posjet najvećem Grčkom Jonskom otoku – Kefaloniji. Povratna avio karta iznosi samo 28 eura, a 4 dana u apartmanu odličnih ocjena iznosi 33 eura po osobi, stoga je ukupna cijena samo 61 eur! Također imate i opciju na 8 dana, tad je ukupna cijena 105 eura!

POLAZAK IZ BEČA

DATUM – 15.10.-18.10. – 28 eur

DATUM – 18.10.-25.10. – 28 eur

APARTMAN

OVDJE MOŽETE REZERVIRATI – 22 eura noć za 2 osobe

OSTALE NAJBOLJE CIJENE SMJEŠTAJA POTRAŽI NA:

OVDJE

OVDJE

OVDJE

OVDJE

UKOLIKO TREBATE RENT A CAR, POTRAŽITE OVDJE

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: