Na obalama rijeke Duro Portugal krije jedan od svojih najvećih dragulja – grad Porto. Manji je od Lisabona , ali po ponudi gastronomije , vina i ljepota ne zaostaje.  Nije ni čudo da je Porto osvojio srca turista, a godinama je prepoznat kao najbolja destinacija u Europi.

Pronašli smo za vas najbolje cijene povratnih avio karata iz Banja Luke, Zadra, Zagreba, Niša ili Beograda i smještaj u centru grada koji je best buy u Portu i to sve već za 29 eura noć za 2 osobe. Mi smo uzeli za primjer datume polaska i povratka iz Banja Luke (12.-16.12.) Ukupna cijena (let + smještaj) za 5 dana u Portu iznosi samo 115 eura po osobi! Iz Zagreba 114 eura (4 dana) itd. Ispod su datumima polaska i povratka iz svih gradova i linko za rezervaciju smještaja i više slika.

AVIO KARTE IZ BANJA LUKE MOŽETE KUPITI OVDJE

12.-16.12. – 57€

AVIO KARTE IZ ZAGREBA MOŽETE KUPITI OVDJE

16.-19.12. – 68 eur

16.-20.12- 71€

AVIO KARTE IZ ZADRA MOŽETE KUPITI OVDJE

13.-19.10. – 92€

AVIO KARTE IZ NIŠA MOŽETE KUPITI OVDJE

10.-16.12. – 72€

AVIO KARTE IZ BEOGRADA MOŽETE KUPITI OVDJE

22.01.-27.01.2023. – 107€

SMJEŠTAJ MOŽETE REZERVIRATI OVDJE

SMJEŠTAJ – PORTO – 29 eura noć za 2 osobe

OSTALE NAJBOLJE CIJENE SMJEŠTAJA POTRAŽI NA:

OVDJE

OVDJE

OVDJE

OVDJE

OVDJE

UKOLIKO TREBATE RENT A CAR, POTRAŽITE OVDJE

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: