Želiš li redovno na svoj email dobivati obavijesti o najboljim ponudama i prilikama za putovanja, pretplati se na naš besplatni newsletter – OVDJE

Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako bi imali odmah uvid u najnovije ponude 🙂

Priuštite si putovanje i posjet ovom prekrasnom gradu i Francuskoj obali!  Povratna avio karta iz Beograda + Hotel u centru grada za 5 dana boravka će vas koštati 126 eura po osobi. Ukoliko letite iz Zagreba, povratna avio karta iznosi 117 eura, stoga je ukupna cijena iz Zagreba 174 eura za 4 dana.

Ispod linkovi avio karata i hotela te datumi.

AVIO KARTU IZ BEOGRADA:

19.12.-23.12. -50€

05.12.-09.12. -50€

AVIO KARTA IZ ZAGREBA

01.12.-04.12. -117€

HOTEL MOŽETE REZERVIRATI OVDJE – 19 eura noć po osobi

OSTALU PONUDU I CIJENE SMJEŠTAJA POTRAŽI NA:

OVDJE

OVDJE

OVDJE

OVDJE

UKOLIKO TREBATE RENT A CAR, POTRAŽITE OVDJE

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite zahtjev ispod. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: