Jeste za jedan odmor u Grčkoj?  Solun je jedan od najljepših gradova u Grčkoj.  Fantastično je mjesto za odmor i za opuštanje uz zalazak sunca. Posebna atrakcija grada je bijeli toranj koji će vam doslovno oduzeti dah! 

Povratna avio karta iz Zagreba (direktni let) iznosi 29 eura, a hotel s doručkom 95 eura po osobi za 8 dana (soba je za 3 osobe), što bi značilo da je cijena aranžmana (let + hotel) 124 eura po osobi za svih 8 dana! Linija se ukida do sljedeće sezone tako daje ovo last minute prilika za posjetiti Solun.

OVDJE MOŽETE KUPITI AVIO KARTU S POLASKOM IZ ZAGREBA

DATUM – 20.-27.10. – 29 eura

HOTEL MOŽEŠ REZERVIRATI OVDJE

OSTALE NAJBOLJE CIJENE SMJEŠTAJA POTRAŽI NA:

OVDJE

OVDJE

OVDJE

OVDJE

UKOLIKO TREBATE RENT A CAR, POTRAŽITE OVDJE

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: