Napomena: Za ovu ponudu možete iskoristiti dodatnih 10% popusta na akcijsku cijenu – unesite promo kod 10LET u košaricu prilikom kupnje

Ponuda uključuje
  • 2x noćenje u Villi Luna ili Villi Fragola za 2 osobe (53 eura po osobi)
  • (2 djece do 7 godina gratis)
  • Besplatni WiFi
  • Besplatno parkiranje
  • Ponuda se može iskoristiti do 29.12.2022. i od 1.2.2023. do 4.1.2023.

U unutrašnjosti Istre, na brežuljku koji dominira rijekom Mirnom, nalazi se jedan od najatraktivnijih srednjovjekovnih kaštela koji je ime dobio po svom geografskom položaju, tj. dvorac u planini, odn Montona, a kasnije i Motovun. Grad je simbol unutrašnjosti Istre. Do njega vode 1052 stepenice, a na vrhu se pruža pogled na rijeku Mirnu i Motovunsku šumu punu tartufa te na slikovita gradića sve do Jadranskog mora i Alpa. 

Villa Fragola:  

Glavne prostorije obiteljske kuće površine 91 m2 nalaze se na 1. katu, a iz njih se izlazi na terasu koja je skrivena od pogleda turista i pruža pogled na Motovun. Tu je i prostrani dnevni boravak i blagovaonica te potpuno opremljena kuhinja. Villa Fragola je renovirana u tradicionalnom stilu. 

Villa Luna:
 Kompletno je renoviran prije 3 godine. Villa Luna ima 3 etaže i 85 m2. U prizemlju se nalazi kupaonica, na 1. katu dnevni boravak, blagovaona i kuhinja, a na 2. katu velika spavaća soba iz koje se izlazi na terasu. Na 3. katu nalazi se galerija. Svatko tko posjeti Istru mora posjetiti i Motovun i doživjeti autentičnu atmosferu grada. 

REZERVACIJA I JOŠ SLIKA:

OVDJE MOŽETE REZERVIRATI

Podijeli: