U cijenu je uključen PUNI PANSION (SVI OBROCI uključeni), sudjelovanje u događanjima na brodu te sve lučke pristojbe!

Krstarenje istočnim Mediteranom uz sve obroke uključene u cijenu za samo 202 eura po osobi! Cijena je zaista odlična! Polazak je iz Trsta. Ispod imate sliku i gradove cijele rute.

Nova generacija klase Sphinx predstavljena je s AIDAblu. Fokus na brodu za krstarenje je na tradicionalnoj udobnosti sestrinskih brodova kao što su AIDAdiva ili AIDAbella i integraciji inovativnih koncepata. Sveobuhvatni bezbrižni paket nudi se za oko 2200 putnika na ukupno 12 paluba. Posebno ostakljene premium kabine predstavljaju najvišu razinu udobnosti.

Prostiran na tri palube, Body & Soul Spa nudi obilje prostora za opuštanje. Japanski stil pejzaža sauna, soba za opuštanje i kupka za njegu na brodu stvaraju poseban ugođaj. Od masaža do tečajeva joge i radionica ljepote – na AIDAblu svatko bježi od svakodnevice. 34 spa kabine s prostranim balkonom također omogućuju izravan pristup wellness oazi. Osim toga, postoji mnogo lijepih mjesta za sunčanje i opuštanje na vanjskim palubama.

Kulinarska ponuda također vodi računa o individualnosti putnika na krstarenju. Sedam iznimnih restorana s raznolikim tematskim večerima svaki dan kreće prema novom kulinarskom odredištu. Novost uključuje restoran East i sushi bar, koji odražavaju azijski stil. Uz tradicionalnu zvjezdanu kuhinju restorana Rossini, prva pivovara na moru je na brodu AIDAblu. Posebno izdvajamo domaće pivo iz ukrasnih bakrenih kotlića.

Bilo da se radi o krstarenju Sejšelima ili Mediteranom – na putovanju s AIDAblu na dnevnom su redu visokokvalitetni programi i zabava. Razvoj novih formata osigurava jedinstveno iskustvo na svakom putovanju. Kazalište s velikom pozornicom posebno privlači pažnju, ali i nakon predstava brojna glazbena ponuda poziva na ugodnu večer u nekom od brojnih barova.
Osim toga, velika se važnost pridaje obiteljskom sadržaju krstarenja. U Dječjem klubu dobro se brinu i zabavljaju čak i najmlađe putnike. Tako je odmor na otvorenom moru savršen za cijelu obitelj.

NAPOMENA: Stranica je na njemačkom, koristite google chrome translate za prijevod cijele stranice

SLIKE BRODA I REZERVACIJA –OVDJE:

Cijena putovanja je po osobi i uključuje:

  • krstarenje
    • Sve lučke pristojbe i porezi
    • Sudjelovanje u događajima na brodu i korištenje većine brodskih objekata (ako to dopuštaju higijenski i sigurnosni propisi)
  • catering na brodu
    • Svi obroci (u nekim specijaliziranim restoranima mogu se naplatiti)
  • Posebni događaji na brodu
    • Kapetanov prijem uz svečanu večeru
  • uslugu tijekom putovanja
    • Prijevoz prtljage pri ukrcaju i iskrcaju

Datumi putovanja:

Ruta:

ruta

Danputna stanicadolazakOdlazakInfo
1.Trst (Italija)22:00 sata
2.Rijeka (Hrvatska)08:00 sati21:00 sat
3.Zadar (Hrvatska)07:00 sati18:00 sati
4.Ravenna (Italija)08:00 sati20:00 sati
5.Trst (Italija)05:00 sati

Standardno uključene usluge

  • Sve lučke pristojbe i porezi
  • Sudjelovanje u događajima na brodu i korištenje većine brodskih objekata (ako to dopuštaju higijenski i sigurnosni propisi)

Piće na brodu

  • Hladna i topla voda, kava, čaj

Hrana na brodu

  • Doručak, Ručak, Večera

Uvjeti putovanja:

Negativan rezultat testa na COVID-19 prije polaska

Navedene cijene krstarenja su posebne tarife koje mogu podlijegati posebnim uvjetima plaćanja i otkazivanja prema uvjetima organizatora.

Podložno prethodnoj prodaji, promjenama i greškama.

Imajte na umu da nisu sva naša krstarenja prikladna za osobe smanjene pokretljivosti. Na zahtjev ćemo vam rado pružiti informacije specifične za ponudu.

Podijeli: