Želiš li redovno na svoj email dobivati obavijesti o najboljim ponudama i prilikama za putovanja, pretplati se na naš besplatni newsletter – OVDJE Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo 🙂

Napulj – grad bogate povijesti i “rodno mjesto” pizze. Osim lijepog Napulja, posjetite obavezno predivni obalu južnog sorentinskog poluotoka, koji se nalazi nedaleko od Napulja, oduševit će vas ljepote Positana i Amalfija! Do tamo možete busom, vlakom ili trajektom.

Povratna avionska karta iz Zagreba je 29 eura, iz Banja Luke ili Niša 51, odnosno 57 eura, Hotel 4* iznosi 20 eur po noćenju po osobi, tako da je ukupan iznos za 3 dana ukoliko idete iz Zagreba 69 eura, iz Banja Luke 131 eur, ali 4 noćenja (5 dana) ili Niša 139 eura, ali isto 4 noćenja, tj. 5 dana!

Ispod su linkovi za kupovinu avio karata s polascima i datumima iz svih gradova i link za rezervaciju Hotela.

POLAZAK IZ ZAGREBA

10.-12.12. -29 eur

03.-05.12. – 36 eur

HOTEL 4* MOŽETE REZERVIRATI OVDJE

POLAZAK IZ BANJA LUKE

28.11.-02.12. – 51 eur

HOTEL 4* MOŽETE REZERVIRATI OVDJE

POLAZAK IZ NIŠA

10..-14.12. -57 eur

HOTEL 4* MOŽETE REZERVIRATI OVDJE

OSTALE NAJBOLJE CIJENE SMJEŠTAJA POTRAŽI OVDJE:

OVDJE

OVDJE

OVDJE

OVDJE

OVDJE

OVDJE

RENT A CAR:

UKOLIKO TREBATE RENT A CAR, POTRAŽITE OVDJE

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: