Želiš li redovno na svoj email dobivati obavijesti o najboljim ponudama i prilikama za putovanja, pretplati se na naš besplatni newsletter – OVDJE

Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo 🙂

Jedna lijepa prilika za posjetiti Siciliju jer su povratne avio karte su već od 29 eura, a odličan Hotel uz more iznosi 27 eura po noći za 2 osobe. Evo koliko će vas ukupno koštati boravak na Siciliji iz svih gradova polaska, uključujući sve, povratne avio karte + hotel uz more. Cijene su po osobi.

POVRATNA AVIO KARTA + HOTEL PO GRADOVIMA POLASKA

Iz Trsta 69 eura (4 dana)

iz Zagreba 108 eura (5 dana),

iz Beograda 130 eura (4 dana).

Ispod se nalaze linkovi s polascima iz svih gradova za kupovinu avio karata, datumi polaska i Hotel za rezervaciju. Osim toga, stavili smo vam 6 linkova gdje možete pogledati i ostale opcije smještaja, odnosno link za rezervaciju rent a cara ukoliko vam je potreban.

POLAZAK IZ TRSTA

26.-29.11. – 29€

HOTEL MOŽETE REZERVIRATI OVDJE

POLAZAK IZ ZAGREBA

06.-10.12. – 54€

HOTEL MOŽETE REZERVIRATI OVDJE

POLAZAK IZ BEOGRADA

06.-09.12. – 90€

HOTEL MOŽETE REZERVIRATI OVDJE

OSTALE NAJBOLJE CIJENE SMJEŠTAJA POTRAŽI NA:

OVDJE

OVDJE

OVDJE

OVDJE

OVDJE

UKOLIKO TREBATE RENT A CAR, POTRAŽITE OVDJE

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: