Želiš li redovno na svoj email dobivati obavijesti o najboljim ponudama i prilikama za putovanja, pretplati se na naš besplatni newsletter – OVDJE

Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo 🙂

Tenerife – izrazito popularan turistički otok, jedan od sedam Kanarskih otoka i dio je španjolskog teritorija. Svake godine ga posjeti pet milijuna turista posjeti. To ga čini najposjećenijim otokom arhipelaga i ujedno najnaseljenijim otokom Španjolske. Mi smo pronašli za vas jednu odličnu ponudu za putovanje na ovaj divni otok kojeg još zovu otok vječnog proljeća stoga se i na datume koje smo pronašli možete kupati jer su prosječne temperature 23ºC.

POVRATNA AVIO KARTA + HOTEL PO GRADOVIMA POLASKA

Iz Venecije 138 eura (5 dana)

iz Zagreba 189 eura (6 dana),

iz Sarajeva 189 eura (6 dana),

iz Beograda 236 eura (7 dana).

Ispod se nalaze linkovi iz svih gradova preko kojih možete kupiti avio karte, rezervirati hotel, datumi polaska i ostale najbolje cijene smještaja ukoliko vam ne odgovara ovaj hotel iz ponude.

POLAZAK IZ VENECIJE

12.-16.12. – 78 eur

28.11.-05.12. – 79 eura

HOTEL MOŽETE REZERVIRATI OVDJE

POLAZAK IZ SARAJEVA

05.-11.12. – 114 eur

HOTEL MOŽETE REZERVIRATI OVDJE

POLAZAK IZ ZAGREBA

07.-12.12. – 114 eur

07.-13.12. – 130 eur

12.-20.12. – 121 eur

HOTEL MOŽETE REZERVIRATI OVDJE

POLAZAK IZ BEOGRADA

29.11.-05.12. – 146 eur

HOTEL MOŽETE REZERVIRATI OVDJE

OSTALE HOTELE POGLEDAJ OVDJE

KAKO REZERVIRATI NAŠE PONUDE? Detaljan vodič za rezervaciju (od avio karte do ulaska u avion) → OVDJE

Ukoliko trebate rent a car, najbolje cijene ćete pronaći ovdje

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite zahtjev ispod. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu te veliku uštedu novca na samo jednom putovanju!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: