Želiš li redovno na svoj email dobivati obavijesti o najboljim ponudama i prilikama za putovanja, pretplati se na naš besplatni newsletter – OVDJE

Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako bi imali odmah uvid u najnovije ponude 🙂

Ponuda uključuje
  • 2x noćenje u dvokrevetnoj sobi za 2 osobe (64 eura po osobi)
  • Buffet doručak
  • Besplatno korištenje aparata za čaj u hotelu
  • Besplatno korištenje hotelske knjižnice
  • Boravišnu pristojbu
  • Besplatni Wi-Fi u svim prostorima hotela
  • Ponuda se može iskoristiti do 25. 11. 2022

Carski Beč, veličanstven grad koji će vas očarati! Posjetite Beč i odsjednite u Garten- & Kunsthotel Gabriel – ljubaznom, modernom hotelu u središnjem hotelu s tri zvjezdice u 3. bečkom okrugu.

Hotel: Godine 2015. obiteljski vođeni hotel bio je potpuno prenovljen s ljubavlju do detalja, nudi 60 prostornih i udobnih soba s slikama Klimtovih kopija. Hotel ima i ugodan vrt i nudi kutak za opuštanje. U hotelu nije dozvoljeno pušiti, prostor za pušače je na vrtu i u dvorištu. U ugodnoj, svetloj prostoriji čeka vas bogati buffet doručak, da ćete moći s punom energijom uživati ​​u izletima i u istraživanju grada.

Lokacija: Landstrasser Hauptstrasse, ulica u kojoj se nalazi Garten- & Kunsthotel Gabriel, veličanstveno je trgovačko područje i ugodno mjesto za šetnje, dom crkava, vrlo lijepih i dobro očuvanih fasada zgrada, trgovačkog centra Galeria i tradicionalne bečke tržnice Rochusmarkt . Na kraju ulice naći ćete se u 1. okrugu – povijesnom centru Beča – gdje ćete možda poželjeti pogledati jednu od brojnih izložbi u “MAK” (Muzeju primijenjene umjetnosti), uživati ​​u prekrasnim vrtovima Stadtparka ili se jednostavno opustite uz šetnju parkom.U blizini su stanice bečke podzemne željeznice (linije U3 i U4), kao i autobusne stanice 74a i 4a, tako da je centar Beča lako dostupan. Što znači da ste u blizini svih znamenitosti: Trg sv. Štefana, Kärtner Strasse i Grabna, ne zaboravite posjetiti i Schönbrunn palaču, Schloss Belvedere i Zoološki vrt Schönbrunn.

Sobe: Sobe su svijetle, svaka ima svoju kupaonicu, sve s tušem i WC-om, TV, sef, sušilo za kosu i pristup internetu (Wi-Fi). Iako Garten- & Kunsthotel Gabriel ima vrlo središnju lokaciju u Beču, zahvaljujući svom prekrasnom vrtu i unutarnjem dvorištu, nudi brojne mirne sobe i nudi gostima priliku da istraže grad i uživaju u danima potpunog opuštanja.

HOTEL MOŽETE REZERVIRATI OVDJE

Napomena: Popust -10 eura na autobusnu kartu za Beč! Na cijene ispod još -10 eura!

Kopirajte ovaj link https://www.omio.co.uk/refer-a-friend?ic=lovcin3u8j6v zatim kliknite na njega i zalijepite ga u polje kao na slici ispod i zatim confirm. Nakon toga će se ukupan iznos vaše karte umanjiti za 10 eura.

Do Beča vam je najjeftinije autobusom ili osobnim autom s obzirom da su na ove datume visoke cijene avio karata. Mi smo uzeli za primjer povratne avio karte iz Zagreba ili Beograda. Povratna autobusna karta iz Zagreba je 34 eura, a iz Beograda 60 eura, ali možete vi odabrati polazak iz bilo kojeg grada i iskoristiti ovih -10 eura popusta na prvu kupnju.

Podijeli: