Odmor na Sardiniji vam je na dohvat ruke. Povratna avio karta iz Zagreba, Banja Luke ili Niša do Cagliarija je od 52 do 66 eura.   Za vas smo pronašli smještaj u Cagliariju odličnih ocjena, koji će vas koštati 41 eura po noćenju za 2 osobe, tako da je ukupan iznos za (povratne avio karte + smještaj u Cagliariju):

Iz Niša – 101 eur (3 dana)

Iz Banja Luke – 127 eur (4 dana)

Iz Zagreba – 154 eur (6 dana)

Odaberite datum koji vam odgovara, kupite avio kartu a zatim i smještaj na te datume. Ispod se nalaze linkovi preko kojih možete kupiti avio karte, rezervirati smještaj i datumi polaska .

AVIO KARTA IZ ZAGREBA

AVIO KARTU MOŽETE KUPITI OVDJE: – 52 eur – 11.-16.01.2023.

SMJEŠTAJ – SLIKE I REZERVACIJA OVDJE

AVIO KARTA IZ BANJA LUKE

AVIO KARTU MOŽETE KUPITI OVDJE: – 66 eur (09.12.-12.12.)

SMJEŠTAJ – SLIKE I REZERVACIJA OVDJE

AVIO KARTA IZ NIŠA

AVIO KARTU MOŽETE KUPITI OVDJE: – 60 eur (25.-27.01.2023.)

SMJEŠTAJ – SLIKE I REZERVACIJA OVDJE

OSTALE NAJBOLJE CIJENE SMJEŠTAJA POTRAŽI NA:

OVDJE

OVDJE

OVDJE

OVDJE

OVDJE

RENT A CAR

UKOLIKO TREBATE RENT A CAR, POTRAŽITE OVDJE

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: