Želiš li redovno na svoj email dobivati obavijesti o najboljim ponudama i prilikama za putovanja, pretplati se na naš besplatni newsletter – OVDJE

Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako bi imali najnovije objave odmah vidljivima 🙂

Jeste za jedan odmor na Cipru u hotelu uz samu plažu? Pronašli smo najbolje prilike iz ova 3 grada, stoga iskoristite ih i doživite čari divnog Cipra!

Povratne avio karte su od 45-77 eura, a noćenje u Hotelu uz plaću iznosi 23 eura za 2 osobe, stoga je ukupna cijena po gradovima iz kojeg polazite:

UKUPNA CIJENA UKLJUČUJE POVRATNE AVIO KARTE + HOTEL UZ PLAŽU

Iz Zagreba ukupno 79 eura (4 dana na Cipru)

Iz Beograda ukupno 111 eura (4 dana na Cipru)

Iz Tuzle ukupno 122 eura (5 dana na Cipru)

Cijene su po osobi.

Ispod linkovi za sve datume i za rezervaciju hotela!

Kako mogu naći Sun Rays Girne Hotel?

Sun Rays Girne Hotel nudi jednostavan pristup iz zračne luke. Zapravo, možete čak unaprijed rezervirati i transfer iz zračne luke! Jednostavno upotrijebite odjeljak „Recite nam što trebate“ na stranici za rezervaciju kako biste obavijestili hotel da želite rezervirati prijevoz, a oni će vam se obratiti putem Agodine usluge za razmjenu poruka. Za goste koji žele voziti vlastiti automobil Sun Rays Girne Hotel ima parkiralište na samoj lokaciji, kao i dodatni prostor za parkiranje u blizini u slučaju popunjenosti prvog. Parkiranje je besplatno za goste. Automobil možete parkirati sami ili iskoristiti uslugu parkiranja koju nudi hotel. Tražite li jednostavan način da obiđete Girne privatnim prijevozom, hotel vam može organizirati prijevoz taksijem ili najam automobila.

POLAZAK IZ ZAGREBA

AVIO KARTU MOŽETE KUPITI OVDJE – 20.-23.01.2023. – 45 eura
AVIO KARTU MOŽETE KUPITI OVDJE – 23.-27.01.2023. – 42 eura

HOTEL – slike i rezervacija ovdje – 23 eura noć za 2 osobe

POLAZAK IZ BEOGRADA

AVIO KARTU MOŽETE KUPITI OVDJE – 16.-19.12. – 77 eura
AVIO KARTU MOŽETE KUPITI OVDJE – 20.-24.03.2023. – 79 eura

HOTEL – slike i rezervacija ovdje – 23 eura noć za 2 osobe

POLAZAK IZ TUZLE

AVIO KARTU MOŽETE KUPITI OVDJE – 26.-30.01.2023. – 76 eura

HOTEL – slike i rezervacija ovdje – 23 eura noć za 2 osobe

OSTALE HOTELE NA CIPRU POGLEDAJTE OVDJE

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite zahtjev ispod. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: