Želiš li redovno na svoj email dobivati obavijesti o najboljim ponudama i prilikama za putovanja, pretplati se na naš besplatni newsletter – OVDJE

Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako bi imali odmah uvid u najnovije ponude 🙂

Priuštite si putovanje i posjet ovom prekrasnom gradu i Francuskoj obali!  Pronašli smo najbolje prilike za produženi vikend u Nici od petka do ponedjeljka za samo 107 eura! U toj cijeni je povratna avio karta + Hotel u centru grada koji će vas za 4 dana boravka koštati 107 eura po osobi.

POLAZAK IZ BEOGRADA

20.01.-23.01.2023. -47€ – povatna avio karta
16.12.-19.12. -65€ – povratna avio karta

HOTEL – slike i rezervacija ovdje – 20 eura noć po osobi

POLAZAK IZ BUDIMPEŠTE

13.01.-16.012023.. -47€

HOTEL – slike i rezervacija ovdje – 20 eura noć po osobi

POLAZAK IZ VENECIJE

09.12.-12.12. -46€

HOTEL – slike i rezervacija ovdje – 20 eura noć po osobi

OSTALU PONUDU I CIJENE SMJEŠTAJA POTRAŽI OVDJE

UKOLIKO TREBATE RENT A CAR, POTRAŽITE OVDJE

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite zahtjev ispod. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: