Želiš li redovno na svoj email dobivati obavijesti o najboljim ponudama i prilikama za putovanja, pretplati se na naš besplatni newsletter – OVDJE

Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo 🙂

Island – rijetko tko ostane ravnodušan nakon što ga posjeti. Evo jedne fenomenalne prilike za posjetu Islandu! dana na Islandu u kojima je uključena povratna avio karta + Smještaj za samo 156 eura! S obzirom da su cijene smještaja na Islandu jako visoke, ovo je odlična cijena s obzirom na lokaciju i tip hotela. Polazak je iz Beča. Cijena je po osobi.

Iz naših krajeva su cijene letova nažalost previsoke, stoga ukoliko želite posjetiti ovu nevjerovatnu zemlju ćete morati do Beča ili Budimpešte. Ukoliko trebate neki drugi datum osim ovih, javite nam se u inbox.

AVIO KARTU I HOTEL IZ BEČA MOŽETE OVDJE REZERVIRATI:

AVIO KARTA
20.-23.01.2023. – 77€
13.-16.01.2023. – 77€

02.-06.12. – 82 eura
HOTEL MOŽETE OVDJE REZERVIRATI

OSTALE NAJBOLJE CIJENE SMJEŠTAJA POTRAŽI OVDJE ili OVDJE

RENT A CAR:

UKOLIKO TREBATE RENT A CAR, POTRAŽITE OVDJE

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: