Bruxelles je glavni grad Belgije i također se smatra glavnim gradom Europske unije. Ima sve karakteristike metropole, ali je ujedno i mali miran grad.  Ovaj grad nudi dobru hranu, zanimljive muzeje i izbor neobičnih atrakcija koje vas neće ostaviti ravnodušnima.

Ispod se nalaze linkovi iz svih gradova preko kojih možete kupiti avio karte, rezervirati hotel, datumi polaska i 5 linkova za najbolje cijene smještaja ukoliko vam ne odgovara ovaj hotel iz ponude.

POLAZAK IZ ZAGREBA

DATUM – 13.-15.01.2023. – 32€

DATUM – 27.-29.01.2023. – 35€

27.-30.01.2023. -19 eur

HOTEL – slike i rezervacija ovdje

PLAZAK IZ BANJA LUKE

DATUM – 20.-23.01.2023. – 23€

HOTEL – slike i rezervacija ovdje

OSTALE NAJBOLJE CIJENE SMJEŠTAJA POTRAŽI NA:

OVDJE

OVDJE

OVDJE

OVDJE

OVDJE

UKOLIKO TREBATE RENT A CAR:

POTRAŽITE OVDJE

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: