Želiš li redovno na svoj email dobivati obavijesti o najboljim ponudama i prilikama za putovanja, pretplati se na naš besplatni newsletter – OVDJE

Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo 🙂

Evo jedne lijepe prilike za posjet Madagaskaru. Kažu da je na Madagaskaru vrijeme stalo i ostalo na svojim prirodnim ljepotama. Mi smo odabrali za primjer datume 30.03.-05.04. (imate ispod više datuma), povratna avio karta + smještaj na plaži koštat će vas 444 eura po osobi za 7 dana na Madagaskaru! Polazak je iz Venecije.

AVIO KARTA I HOTEL

30.03.-05.04.2023. – 405€

16.-29.03.2023.- 405€
26.01.-06.02.2023. – 405€


HOTEL MOŽETE REZERVIRATI OVDJE – 13 eura noćenje za 2 osobe

OSTALE NAJBOLJE CIJENE SMJEŠTAJA POTRAŽI OVDJE ili OVDJE

UKOLIKO TREBATE RENT A CAR, POTRAŽITE OVDJE

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: