Doček nove godine u Rimu za samo 159 eura! U toj cijeni je povratna avio karta iz Zagreba i odličan Hotel blizu centra! Povratna avio karta iznosi 97 eura, dok je cijena Hotela 72 eura po osobi za 3 dana/2 noćenja. Polazak je 31.12., a povratak 02.01.21023. Ispod se nalaze linkovi preko kojih možete kupiti avio kartu i rezervirati hotel. Požurite jer će ove cijene avio karata sigurno porasti.

AVIO KARTA I HOTEL

DATUM – 31.12.-02.01.2023. – 97 eur

Hotel – slike i rezervacija ovdje

Ostali smještaj potraži ovdje

OSTALE NAJBOLJE CIJENE SMJEŠTAJA POTRAŽI NA:

OVDJE
OVDJE
OVDJE
OVDJE
OVDJE

UKOLIKO TREBATE RENT A CAR, POTRAŽITE OVDJE

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: