Želiš li redovno na svoj email dobivati obavijesti o najboljim ponudama i prilikama za putovanja, pretplati se na naš besplatni newsletter – OVDJE

Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako bi imali odmah uvid u najnovije ponude 🙂

Poznat kao “Grad svjetlosti” ili “Grad ljubavi”, ulice Pariza preplavljene su kulturom , umjetnošću , ljepotom i poviješću, Pariz je grad koji osvaja srca milijuna svake godine.  Priuštite si nekoliko dana u ovom prekrasnom gradu.  Pronašli smo najbolje cijene avio karata iz Zagreba, Tuzle i Beograda i najbolju cijenu hotela u centru grada!

Ispod se nalaze linkovi iz svih gradova preko kojih možete kupiti avio karte, datumi polaska i linkova za ostale najbolje cijene smještaja ukoliko vam ne odgovara ovaj hotel. Imate i opcije na više dana ispod.

POLAZAK IZ ZAGREBA:

DATUM 22.01-27.01.2023. – 28 eur

DATUM 29.01-03.02.2023. – 43 eur

Ostali datumi ovdje

Hotel – slike i rezervacija ovdje – 22 eura noć po osobi

Ostali hoteli ovdje

POLAZAK IZ BEOGRADA:

DATUM 26.01-28.01.2023. – 79 eur

DATUM 04.02.-09.02.2023. – 81 eur

Ostali datumi ovdje

Hotel – slike i rezervacija ovdje – 22 eura noć po osobi

Ostali hoteli ovdje

POLAZAK IZ TUZLE:

DATUM 14.12-16.12.2022. – 90 eur

Ostali datumi ovdje

Hotel – slike i rezervacija ovdje – 22 eura noć po osobi

Ostali hoteli ovdje

OSTALE NAJBOLJE CIJENE SMJEŠTAJA POTRAŽI NA:

OVDJE
OVDJE
OVDJE

UKOLIKO TREBATE RENT A CAR, POTRAŽITE OVDJE

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: