Lisabon je jedan od najstarijih gradova u Europi, ali i jedan od najljepših. Poznat kao izrazito opušten grad pun života. Grad će vas oduševiti do te mjere da će vam prva pomisao biti kad ga napustite kad ćete mu se vratiti, barem nama je 🙂

Za vas smo pronašli trenutno najbolje cijene putovanja u Lisabon iz Zagreba i Beogarda + smještaj koji počinje od 14 eura po osobi za noćenje. Ispod su navedene cijene s polaskom iz svakog od gradova u kojoj je uključeno sve – povratna avio karta + smještaj u centru Lisabona. Datuma je puno kao i opcija smještaja pa možete sami odabrati.

Kako rezervirati ponudu? Ispod imate linkove za kupovinu avio karte i smještaja. Tu odaberite datum i grad polaska koji vam odgovara te kliknite na link koji vas vodi na kupovinu avio karte. Nakon kupnje avio karte, vratite se opet ovdje i kliknete na smještaj. Kad vam otvori smještaj, upišite datum za koji ste kupili avio karte, odaberite koji vam odgovara i rezervirajte ga. I to je to! Lisabon vas čeka 🙂 Također smo vam stavili vodič za Lisabon.VODIČ

UKUPNA CIJENA – POVRATNA AVIO KARTA + SMJEŠTAJ PO GRADOVIMA POLASKA

iz Zagreba – od 100 eura (3 dana),

iz Beograda od 182 eura (5 dana).

KUPOVINA AVIO KARTE + SMJEŠTAJA

POLAZAK IZ ZAGREBA

Avio karte

17.01.-19.01. – 72 eur

10.-16.01. – 73 eur

17.01.-23.01. – 78 eur

Ostali datumi ovdje

Smještaj – slike i rezervacija ovdje – od 14 eura noćenje po osobi

POLAZAK IZ BEOGRADA

Avio karte

20.-24.03.- 126€

Ostali datumi ovdje

Smještaj – slike i rezervacija ovdje – od 14 eura noćenje po osobi

OSTALU PONUDU SMJEŠTAJA POTRAŽI NA:
OVDJE
OVDJE
OVDJE
OVDJE
OVDJE

Vodič za Lisabon

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: