Miami je jedno od najpopularnijih odredišta za odmor u državi – i u svijetu. Iako se često kaže da odredišta nude za svakoga ponešto, područje Miamija doista nudi  sve!  Do tamo možete letjeti iz Venecije već za 330 eura (povratna avionska karta). Datuma je više kroz 1., 2. i 3. mjesec. Do Venecije možete autobusom (OVDJE kupite kartu) ili vlastitim vozilom.

Također smo vam stavili smo ispod 5 linkova gdje ćete pronaći garantirano najbolje cijene smještaja pa odaberite smještaj po vlastitom izboru 

Ispod se nalaze linkovi preko kojih možete kupiti avio karte, datumi polaska i 5 linkova za najbolje cijene smještaja.

AVIO KARTE

01.-09.02.2023. – 330 eur

01.02.-16.02.2023. – 358 eur
17.01.-25.01.2023. – 369 eur


Ostali datumi ovdje

HOTELI

NAJBOLJE CIJENE SMJEŠTAJA POTRAŽI NA:
OVDJE
OVDJE
OVDJE
OVDJE
OVDJE
OVDJE

UKOLIKO TREBATE RENT A CAR, POTRAŽITE OVDJE

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: