Jedna lijepa prilika za odmor u Egiptu po najboljim mogućim cijenama! Pronašli smo najbolje cijene avio karata i hotela za najpopularnije egipatske destinacije – Sharm El Sheikh! Hoteli u Egiptu su jako jeftini, a počinju već 6,5 eura po osobi za noćenje!

Stavili smo vam linkove za avio karte, datume i za najbolje cijene hotela, stoga birajte i otputujte u Egipat nikad jeftinije!

POLAZAK IZ BEČA – Avio karta i Hotel

SHARM EL SHEIKH

DATUM – 20.03.-01.04.2023. – 67 eur (direkt)

DATUM – 13.02.-20.02.2023. – 86 eur (direkt)

Ostali datumi ovdje

Hoteli u Sharm El Sheikhu – od 6,5 eura noćenje po osobi ovdje

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: