✓ Hotel Mediterran ocjenjen s 4 zvjezdice prema kriterijima Udruge hotela Mađarske ✓ izvrsna lokacija, 2 km od centra grada s vrlo dobrom povezanošću s javnim prijevozom ✓ samo 500 metara od kongresnog centra Budimpešte ✓ idealan izbor za goste koji u Budimpeštu dolaze automobilom ✓ sigurno i jednostavno parkiranje u hotelskoj podzemnoj garaži ✓ restorani, trgovine i MOM Park Shopping centar u neposrednoj blizini

Ponuda uključuje
  • 2 noćenja / 3 dana u dvokrevetnoj sobi za 2 osobe (49 eura po osobi)
  • Kasnu odjavu
  • Besplatni Wi-Fi
  • Besplatni parking u hotelskoj garaži (ovisi o raspoloživosti)
  • Datum po vlastitom izboru birate


Zasigurno ćete se osjećati kao kod kuće u hotelskim sobama u mediteranskom stilu. Površina standardnih soba je 20 četvornih metara, dok su superior sobe veličine 25 kvadrata. Sve sobe imaju vlastitu kupaonicu od kojih je 36 s kadom i 4 s tušem.

Sobe imaju sljedeće sadržaje:

individualno kontrolirana klima, wifi internet veza, zvučno izolirani prozori i vrata, televizija sa 17 kanala filmska kanala, sef u sobi (sef za prijenosno računalo dostupan je na recepciji), minibar s alkoholnim i bezalkoholnim pićima, grickalice, sušilo za kosu, gel za tuširanje i šampon 2 u 1, ručnici, kapa za tuširanje, higijenski zaštita za madrac, ormar s policama i vješalicama, radni stol, olovka, papir za bilješke, unutarnja sigurnosna brava na vratima.

Više slika i rezervaciju Hotela možete napraviti ovdje

Ukoliko trebate jeftin prijevoz do Budimpešte, ovdje imate autobuse za već od 36 eura povratna karta.

Podijeli: