Kako do Bostona za samo 180 eura i usput vidjeti i Barcelonu? Jednostavno! Iskombinirali smo dva leta, Beč-Barcelona (41 eur) i Barcelona-Boston (139 eura). Polazak je iz Beča 14.03. u 6h ujutro, dolazak u Barcelonu u 08:25h. Let za Boston je u 18:45 u popodnevnim satima, stoga imate vremena za obići Barcelonu. Povratak iz Bostona je 22.03. u 12:35h, a let za Beč je navečer u 20:05h, stoga opet možete to iskoristiti za turu po Barceloni. Datuma za Boston je više kao i Beč Barcelona pa sebi možete kombinirati i opcije s noćenjem u Barceloni.

Ukoliko idete do Beča osobnim automobilom, možete ga ovdje parkirati za 6-7 eura po danu. Ukoliko idete autobusom, ovdje možete kupiti kartu.

Ispod se nalaze linkovi preko kojih možete kupiti avio karte, datumi polaska i 5 linkova za najbolje cijene smještaja.

AVIO KARTE

Beč – Barcelona 14.03.-22.03.2023. – 41 eur


Barcelona – Boston 14.03.-22.03. – 139 eur

Ostali datumi ovdje – Beč – Barcelona

Ostali datumi ovdjeBarcelona – Boston

Smještaj ovdje

HOTELI

NAJBOLJE CIJENE SMJEŠTAJA POTRAŽI NA:
OVDJE
OVDJE
OVDJE
OVDJE
OVDJE
OVDJE

UKOLIKO TREBATE RENT A CAR, POTRAŽITE OVDJE

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: