Jako dora prilika za posjetiti najveći grčki otok – Kretu. Povratne avio karta iz Beča iznosi 57 eura, a iz Beograda 79 eura! Hotel s bazenom je samo 7 eura za noćenje po osobi! Datumi iz Beča su 3. i 4. mjesec, a iz Beograda 9. mjesec.

Kreta je najveći otok u Grčkoj i smješten je u Sredozemnom moru. Ona je poznata po svojoj lijepoj prirodi, povijesnim spomenicima i kulturnim znamenitostima. Glavni grad Krete je Heraklion, a otok je podijeljen u četiri regije: Chania, Rethymno, Lasithi i Heraklion.

Kreta je poznata po svojim plažama, uključujući Elafonisi, Balos i Samaria. Otok također ima mnoge povijesne znamenitosti, uključujući Knossos, palaču minojske civilizacije, i Spinalonga, otočje s tvrđavom koja je korištena kao lječilište za leprozne pacijente do 1957. godine.

Kreta je poznata po svojoj mediteranskoj kuhinji, koja uključuje jela kao što su moussaka, dolma i tzatziki. Otok također proizvodi vino, a poznate vinarije su Dafni, Tsikoudia i Liatiko. U Kreti postoji mnogo turističkih atrakcija, uključujući razgledavanje povijesnih spomenika, plivanje i sunčanje na plažama, te posjetu lokalnim selima i tržnicama.

Polazak iz Beča

29.03.-03.04. – 57 eura

29.03.-05.04. – 57 eura

Ostali datumi ovdje

Hotel s bazenom (rezervacija ovdje) – 7 eura noćenje po osobi

Ostali smještaj ovdje

Polazak iz Beograda

05.09.-09.09. – 79 eura

16.09.-19.09. – 79 eura

05.09.-12.09. – 90 eura

Ostali datumi ovdje

Hotel s bazenom (rezervacija ovdje) – 7 eura noćenje po osobi

Ostali smještaj ovdje

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Podijeli: