Ako tražite savršeno mjesto za putovanje, Porto je pravo mjesto za vas. Ovo lijepo portugalsko gradić smješten je na obali rijeke Douro i poznat je po svojoj bogatoj kulturnoj baštini, vinskih podruma i lijepim plažama.

U Portu možete uživati u šetnji uz rijeku, posjetiti jednu od mnogih vinskih kuća i probati tradicionalna portugalska jela poput francesinhe i pastel de nata. Grad također ima nekoliko muzeja, trgovačkih centara i parkova za one koji žele saznati više o lokalnoj kulturi ili se samo opustiti u prirodi.

Noćni život u Portu također je vrlo živahan, s mnogim barovima, klubovima i koncertima. A ako tražite nešto malo mirnije, možete posjetiti jednu od brojnih tradicionalnih kafana i uživati u sjajnom vinu i glazbi uživo.

Sve u svemu, Porto je savršeno mjesto za putovanje za one koji žele uživati u kulturnim atrakcijama, dobrom hranom i pjenušavim vinima. Rezervirajte svoj odmor u Portu i uživajte u svemu što ovaj prekrasan grad ima za ponuditi.

Trenutno su cijene avio karata za 1. mjesec jako jeftine iz Budimpešte za Porto pa nudite brzi 🙂 Smještaj počinje od 14,50 eura po osobi za noćenje.

Ispod su datumima polaska i povratka i kupnja avio karte i linkovi za rezervaciju hotela i više slika.

POLAZAK IZ ZAGREBA

Avio karta – 11.-18.01.2023. – 40 eur
Avio karta 18.-25.01.2023. – 48 eura


Smještaj od 14,5 eura po osobi noćenje potraži ovdje

UKOLIKO TREBATE RENT A CAR, POTRAŽITE OVDJE

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: