Ako tražite savršeno mjesto za odmor i sunčanje, onda je Hurghada pravo mjesto za vas. Ovaj popularni egipatski turistički grad smješten je na obali Sredozemnog mora i poznat je po svojim prekrasnim plažama, bogatim podvodnim svijetom i aktivnostima na vodi.

Hurghada ima nekoliko plaža koje su idealne za sunčanje i uživanje u valovima. Sve plaže su opremljene sa svime što vam je potrebno za ugodan dan, uključujući ležaljke i suncobrane, tako da se možete opustiti i uživati u pogledu na more.

Hurghada je također poznata po svojim podvodnim aktivnostima. Možete se okušati u ronjenju ili snorklingu i upoznati divlji svijet podvodnih životinja i biljaka. Tu je i nekoliko podvodnih parkova koji su idealni za obitelji s djecom.

Osim toga, Hurghada je idealno mjesto za avanture na vodi, kao što su vožnja brodom, jedrenje, windsurfing i kajak. Uz mnoštvo različitih aktivnosti i prekrasan prirodni okoliš, Hurghada je idealna destinacija za one koji traže avanturu, relaksaciju ili kombinaciju oboje.

Pronašli smo najbolje cijene iz Budimpešte i povratna avio karta je 96 eura, a uz to fenomenalan Hotel na samoj plaži koji će vas koštati samo 6,5 eura za noćenje po osobi. Ispod su slike hotela kao i linkovi za druge hotele. Datuma je nekoliko u 3. i 4. mjesecu pa birajte! Jeftini parking blizu aerodroma u Budimpešti ćete pronaći OVDJE

Ispod linkovi za kupnju avio karte, rezervaciju hotela i datumi.

Avio karta i Hotel

DATUM – 25.03.-01.04.2023. – 96 eur (direkt)

DATUM – 08.04.-15.04.2023. – 96 eur (direkt)

DATUM – 22.04.-29.04.2023. – 98 eur (direkt)

DATUM – 15.04.-22.04.2023. – 100 eur (direkt)

Ostali datumi ovdje

Hotel na samoj plaži – 13 eura noćenje za 2 osobe

Ostali hoteli ovdje

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: