Putovanje u Jordan

Jordan je zemlja puna nezaboravnih doživljaja i jedinstvenih atrakcija. Najpoznatija je Petra, jedna od najvećih svjetskih čuda, koja se nalazi u Sijde, UNESCO-va svjetska baština od 1985. godine. Ova arheološka lokacija je bila glavno središte nabatejske civilizacije prije više od 2000 godina i impresionira posjetitelje sa svojim majstorskim kamenim strukturama.

Wadi Rum je druga popularna destinacija u Jordanskoj pustinji, sa svojim divnim krajolicima i zanimljivim pustinjskim aktivnostima, poput vožnje kamilama, planinarenja ili ronjenja u jamama.

Jerash je još jedno arheološko nalazište koje se nalazi u Jordanskoj dolini, poznato po svojim rimsko-grčkim ruinama, koje uključuju stadion, amfiteatar, hramove i ulice. Aqaba je grad sa prekrasnim plažama i dobrom turističkom infrastrukturom, idealno mjesto za odmor i uživanje u suncu.

Mrtvo more je jedna od glavnih turističkih atrakcija Jordana, poznato po svojim ljekovitim svojstvima, dok je Umrah značajna za muslimansku vjeru, manji hadž koji se može obaviti u bilo koje vrijeme u godini.

Beduin je termin za nomadske stanovnike Jordana koji žive u pustinjskom području, turisti se mogu upoznati sa beduinskom kulturom i životom. Jordan je savršeno mjesto za avanturu, sa mnogo mogućnosti za ronjenje, pecanje, planinarenje i slično. Putovanje u Jordan neće vas razočarati, sa svojim impresivnim krajolicima, bogatom poviješću i nezaboravnim doživljajima.

Kako ući u Jordan bez vize?

U Jordan možete ući bez vize samo ukoliko sletite na aerodrom u Aqabi. Uvjet je boravak do mjesec dana i povratak/izlazak iz Jordana preko istog aerodroma/graničnog prijelaza. Pronašli smo avio karte iz Beča za Aqabu za 38 eura! Dakle, za taj let viza nije potrebna! Dodali smo i linkove za hotel u Aqabi za 3 noćenje na datume 23.-27.01. i ukupna cijena po osobi je 85 eura sa letom i hotelom! Ispod su datumi i na više dana!

Osim toga imate ispod i linkove za povratne avio karte iz Budimpešte za Amman po cijeni 24 eura. U slučaju da idete za Amman treba vam viza koju možete kupiti online ili na aerodromu

POLAZAK IZ BEČA ZA AQABU:

DATUM: 23.01.-27.01.2023. – 38€ (direkt)

DATUM: 20.01.-23.01. 2023. – 38€ (direkt)

DATUM: 20.01.-27.01. 2023. – 38€ (direkt)

Ostali datumi ovdje

Hotel u Aqabi – 29 eura noć za 2 osobe

OSTALE CIJENE SMJEŠTAJA POTRAŽI OVDJE ili OVDJE

POLAZAK IZ BUDIMPEŠTE ZA AMMAN:

DATUM: 19.01.-22.01.2023. – 24€ (direkt)

DATUM: 22.01.-26.01. 2023. – 25€ (direkt)

DATUM: 14.01.-17.01. 2023. – 24€ (direkt)

Ostali datumi ovdje

NAJBOLJE CIJENE SMJEŠTAJA POTRAŽI OVDJE ili OVDJE

UKOLIKO TREBATE RENT A CAR, POTRAŽITE OVDJE

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: