Madrid, živahni glavni grad Španjolske, odlično je odredište za putnike koji traže jedinstveno i nezaboravno iskustvo. Istražite bogatu kulturu, arhitekturu i povijest grada. Posjetite kultni muzej Prado, pogledajte Kraljevsku palaču i prošećite zapanjujućim trgom Plaza Mayor. Kupujte po užurbanim tržnicama, kušajte ukusne tapase i uživajte u noćnom životu koji traje do ranih jutarnjih sati. Madrid također ima mnogo zelenih površina, parkova i vrtova za istraživanje. Uz mnoštvo hotela, atrakcija i dostupnih obilazaka, Madrid je odlično odredište za svakog putnika.

Povratne avio karte iznose od 38 eura iz Beča, iz Zagreba 77 eura, a iz Niša 119 eura. Smještaj u Madridu počinje od 17 eura noćenje po osobi. Datumi polaska, linkovi za kupnju avio karte kao i rezervaciju smještaja u centru grada se nalaze ispod, iz svakog grada posebno. Ukoliko se odlučite na polazak iz Beča, automobil možete parkirati jeftino blizu aerodroma OVDJE

POLAZAK IZ BEČA, Avio karta i Smještaj

07.03.-13.03. 2023. – 38 eura (direkt)

09.03.-13.03. 2023. – 41 eura (direkt)

Ostali datumi ovdje

Smještaj u Madridu – od 17 eura noćenje po osobi

POLAZAK IZ ZAGREBA, Avio karta i Smještaj

01.02.-04.02. 2023. – 77 eura

01.02.-06.02. 2023. – 85 eura

Ostali datumi ovdje

Smještaj u Madridu – od 17 eura noćenje po osobi

POLAZAK IZ NIŠA, Avio karta i Smještaj

25.01.-27.01. 2023. – 119 eura

Ostali datumi ovdje

Smještaj u Madridu – od 17 eura noćenje po osobi

Želiš li redovno na svoj email dobivati obavijesti o najboljim ponudama i prilikama za putovanja, pretplati se na naš besplatni newsletter – OVDJE

Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo 🙂

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, pošaljite nam email ili nam se javite putem društvenih mreža u inbox. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: