Zovu ga jednim od najegzotičnijih grčkih otoka – Zakynthos. Smješten u srcu Jonskog mora, može se pohvaliti prekrasnim prirodnim krajolikom i čarobnim plažama. Posebni zaštitni znak Zakynthosa je svjetski poznata plaža Navagio.  Navagio ima čarobnu tirkiznu vodu, bijeli pijesak i podupiru je dramatične visoke litice. Međutim, osim plaže Navagio, postoji mnogo prekrasnih plaža na Zakynthosu koje biste trebali posjetiti, kao što su Laganas Zante, plaža Gerakas, plaža Vasilikos i plaža Spiantza. 

Pronašli smo najbolje cijene za ljetovanje u Zakynthosu u 7. , 8. i 9. mjesecu. Povratna avio karta iz Beograda je od 80 eura, a iz Zadra 152 eura. Uz to pronašli smo hotel s bazenom koji je po cijeni 43 eura noćenje za 2 osobe. To znači da cijeli paket aranžman – povratna avio karta + hotel za npr. prvi datum koji smo naveli iznosi samo 143 eura po osobi. Što drugo reći osim – ljetovanje na Zakynthosu vam nikad nije bilo bliže 🙂

Ispod ćete pronaći linkove za kupnju avio karte i rezervaciju smještaja.

POLAZAK IZ BEOGRADA

KLIKNITE OVDJE ZA KUPOVINU AVIO KARTE 16.09.-19.09. – 80 eur
KLIKNITE OVDJE ZA KUPOVINU AVIO KARTE 19.08.-26.08. – 90 eur

KLIKNITE OVDJE ZA KUPOVINU AVIO KARTE 12.09.-19.09. – 90 eur

KLIKNITE OVDJE ZA KUPOVINU AVIO KARTE 12.08.-15.08. – 99 eur

Ostali datumi ovdje

Hotel možete ovdje rezervirati

Ostali hoteli i apartmani ovdje

POLAZAK IZ ZADRA

KLIKNITE OVDJE ZA KUPOVINU AVIO KARTE 28.06.-06.07. – 152 eur

KLIKNITE OVDJE ZA KUPOVINU AVIO KARTE 12.07.-20.07. – 155 eur

Ostali datumi ovdje

Hotel možete ovdje rezervirati

Ostali hoteli i apartmani ovdje

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: