Ibiza je poznata po svojim prekrasnim plažama, noćnom životu i lijepim vremenom, što čini ovaj otok idealnim mjestom za putovanje. Ova prekrasna španjolska destinacija pruža nevjerojatnu kombinaciju plaža, zabave i kulture. Ibiza je poznata po svojim prekrasnim plažama, poput plaže Es Cavallet, Salinas i Cala Jondal. Ove plaže su savršene za sunčanje, plivanje i ronjenje, a također su idealne za aktivnosti poput jedrenja i surfanja.

Ako tražite avanturu, Ibiza ima različite aktivnosti poput ronjenja, jedrenja, kajakarenja i penjanja. Osim toga, otok ima i nekoliko festivala tijekom ljeta, od glazbenih do gastronomskih.

Pronašli smo odlične cijene povratnih avio karata iz Zagreba. Počinju od 68 eura, a uz to smo pronašli apartman s bazenom po cijeni 25 eura po osobi, tako da ukupna cijena za 3 dana sa povratnom avio kartom i apartmanom s bazenom iznose ukupno 119 eura po osobi! Imate i opcije na više dana. Ispod se nalaze linkovi za kupnju avio karata i apartmana, kao i slike. Datuma je više pa birajte.

Avio Karta i apartman – ovdje

DATUM – 29.03.-31.03.2023. – 69 eura


DATUM– 27.03.-01.04.2023. – 68 eura

DATUM – 27.03.-31.03. – 72 eura
DATUM– 27.03.-04.04.2023. – 74 eura
Ostali datumi ovdje

APARTMAN S BAZENOM OVDJE – 25 eura noć po osobi

Ostali smještaj ovdje

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: