Svi koji vole putovati vole i lijep i ugodan smještaj po mogućnosti po što prihvatljivijoj cijeni, zar ne? S obzirom da i sami često putujemo, jako često se iznenadimo razlikama u cijeni smještaja, tako da bi izdvojili 4 web stranice koje su nam pokazale najboljima za pretragu smještaja jer su gotovo uvijek bili puno jeftiniji od ostalih. To su Skyscanner, Locktrip (kupon za popust – DGBMI) , Hotelscombined i Hotellook. U primjerima ispod možete vidjeti da ta razlika iznosi preko 300 eura na 7 noćenja!! Zaista nevjerovatno, ali je istinito.

Većina ljudi koristi booking.com jer je najpopularniji, međutim, često je nažalost i najskuplji. Svakako to ne znači da ga ne treba povremeno provjeriti i usporediti cijene, ali nama je u većini slučajeva bio skuplji od ostalih. Napravili smo usporedba dva nasumično odabrana hotela. Jedan u Dubaiju, a drugi u Istanbulu (datumi 08.-15.03.2023.) pa vidite razlike u cijenama.

DUBAI – Hotel Al Jawhra Garden

Locktrip – 411 eura

Skyscanner – 429 eura

Booking – 623 eura!

Kod Hotela u Istanbulu razlika u ovom slučaju je još drastičnija, čak 315 eura za isti hotel na 7 dana s doručkom i opcijom otkazivanja!!!

ISTANBUL – Katelya Hotel

Skyscanner – 350 eur

Locktrip – 396 eura

Booking – 711 eura!!

Rezime i naša preporuka za hotele i smještaj

Krenite u potragu prvo s ova 4 te nakon toga možete usporediti s drugima, ali u većini slučajeva su krije najbolja cijena između ova četiri ispod⬇

Skyscanner – ovdje možete naći kompletnu ponudu smještaja

Locktrip – ovdje možete naći kompletnu ponudu smještaja popust uz kupon: DGBMI

Hotelscombinated – ovdje možete naći kompletnu ponudu smještaja

Hotellook

Podijeli: