Jedna fina prilika za posjetu Saudijskoj Arabiji jer su cijene povratne avio karte samo 24 eura! Polazak je iz Budimpešte. Također smo vam stavili linkove gdje možete naći najbolje cijene smještaja, počinje već od 24 eura po noćenju za 2 osobe, odnosno 12 eura po osobi. Ispod se nalaze linkovi i datumi avio karata kao i link koji vas vodi na ponudu smještaja.

*Najbolje cijene parkinga blizu aerodroma u Beču ili Budimpešti naći ćete OVDJE

**Ulaznice za sve turističke atrakcije, kao i transfer s aerodroma možete kupiti OVDJE, a ukoliko se odlučite na rent a car, najbolje cijene ćete pronaći OVDJE. (Napomena za Rent a car – obavezno uzmite full cover osiguranje i opciju bez ostavljanja depozita)

AVIO KARTE I SMJEŠTAJ OVDJE

DATUM – 07.06.-14.06. – 24 eur

DATUM – 14.05.-21.05. – 26 eur

DATUM – 10.05.-17.05. – 31 eur

DATUM – 07.06.-11.06. – 35 eur

Ostali datumi ovdje

NAJBOLJE CIJENE SMJEŠTAJA POTRAŽI OVDJE ili OVDJE ili OVDJE – kupon za popust DGBMI

UKOLIKO TREBATE RENT A CAR, POTRAŽITE OVDJE

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: