Odlična prilika za posjetiti Kuvajt jer su cijene povratne avio karte samo 94 eura! Polazak je iz Beča. Također smo vam stavili linkove gdje možete naći najbolje cijene smještaja, počinje već od 39 eura po noćenju za 2 osobe, odnosno 20 eura po osobi. Ispod se nalaze linkovi i datumi avio karata kao i link koji vas vodi na ponudu smještaja.

Kuvajt je mala, ali bogata zemlja u jugozapadnoj Aziji koja ima mnogo zanimljivosti. Neki od najzanimljivijih činjenica o Kuvajtu su:

  1. Nafta: Kuvajt ima velike zalihe nafte i gasa, što čini ovu zemlju jednom od najbogatijih zemalja u svijetu. Većina prihoda zemlje dolazi iz izvoza nafte.
  2. Kuvajtski toranj: Ovaj toranj visok je 187 metara i jedna je od najpoznatijih znamenitosti u Kuvajtu. Toranj ima tri restorana na vrhu, s kojih se pruža prekrasan pogled na grad.
  3. Muzej Islamske umjetnosti: Ovaj muzej je posvećen islamskoj umjetnosti i kulturi, a ima bogatu zbirku umjetničkih djela iz cijelog islamskog svijeta. Muzej je dizajniran od strane slavnog arhitekte I. M. Pei-a.
  4. Grad na vodi: Madinat al-Hareer je projekt gradnje grada na vodi koji bi trebao biti najveći grad na svijetu koji se nalazi na vodi. Grad se gradi na području od 250 kvadratnih kilometara i trebao bi imati stanovništvo od oko 700.000 ljudi.
  5. Nacionalni park: Kuvajt ima nekoliko nacionalnih parkova, a najpoznatiji od njih je Al-Shaheed Park. Park ima veliki vodopad, jezero, biciklističke staze i mnoštvo zelenila, a namijenjen je opuštanju i rekreaciji posjetitelja.
  6. Plaže: Kuvajt ima nekoliko prekrasnih plaža, a najpoznatije su Al-Kout i Messila Beach. Plaže su savršene za opuštanje i kupanje, a nude i brojne aktivnosti poput jet skija, ronjenja i surfanja.
  7. Shopping: Kuvajt je poznat kao jedno od najboljih mjesta za shopping u svijetu. Grad ima mnoštvo tržnih centara, a najpoznatiji od njih je The Avenues, koji se proteže na više od 400.000 kvadratnih metara i ima više od 800 trgovina.

*Najbolje cijene parkinga blizu aerodroma u Beču ili Budimpešti naći ćete OVDJE

**Ulaznice za sve turističke atrakcije, kao i transfer s aerodroma možete kupiti OVDJE, a ukoliko se odlučite na rent a car, najbolje cijene ćete pronaći OVDJE. (Napomena za Rent a car – obavezno uzmite full cover osiguranje i opciju bez ostavljanja depozita)

AVIO KARTE I SMJEŠTAJ OVDJE

DATUM – 17.06.-24.06. – 94 eur

DATUM – 04.07.-08.07. – 94 eur

DATUM – 04.07.-11.07. – 95 eur

Ostali datumi ovdje

NAJBOLJE CIJENE SMJEŠTAJA POTRAŽI OVDJE  ili OVDJE – kupon za popust DGBMI

Ispod su cijene za 4 noćenja i na to uz kupon iznad popust

UKOLIKO TREBATE RENT A CAR, POTRAŽITE OVDJE

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: