Ponuda uključuje
  • 7x noćenje u Standard dvokrevetnoj sobi (pogled park) s francuskim balkonom za 2 osobe
  • All inclusive (buffet puni pansion (doručak od 7:00 do 10:00, ručak od 12:30 do 14:00 i večera od 19:00 do 21:00) s uključenim pićem; Lobby bar od 11:00 do 22:00 – bezalkoholna pića, vino, pivo, domaća alkoholna pića; popodnevna zakuska od 17:00 do 17:30 kava/čaj sa keksima, kokice) za 2 osobe
  • Besplatan Wi-Fi (dostupan u sobama i recepciji)
  • Besplatan parking (ovisi o raspoloživosti, ne može se rezervirati)
  • Ponuda se može iskoristiti od 1. 6. do 14. 6. 2023. i od 16. 9. do 30. 9. 2023.
  • Cijena je 349 eura po osobi

Hotel Posejdon je moderan dvoetažni hotel, smješten u Veloj Luci na zapadnoj strani otoka Korčule. Samo ga 1,2 km pješačke staze dijeli od centra grada. Blizu centra nalazi se i trajektna luka koja spaja ovaj otok s drugim otocima Jadranskog mora i kopnom. Položaj hotela Posejdon i svi njegovi sadržaji čine ovaj hotel idealnim za pravi odmor.

Sobe su potpuno obnovljene sobe, klimatizirane i opremljene kupaonicom (tuš kabine), satelitskom televizijom, telefonom. Gosti hotela mogu se opuštati na hotelskoj plaži, ispijati piće u opremljenom beach baru i uživati u glazbi uživo na terasi s predivnim pogledom na velolučki zaljev. Hotel nudi odabir gluten free, street food ili slow food obroka. Sva hrana je pripremljena bez palminog ulja. Dio obroka se priprema na poznatom Josper grillu.

Gostima hotela je na raspolaganju ronilački centar Posejdon, jedan od najmodernijih i najopremljenijih na Jadranu, nalazi se u neposrednoj blizini hotela.

Do centra grada gosti mogu doći kratkom vožnjom brodicom preko zaljeva gdje vrijeme mogu provesti u razgledavanju grada, kulturnih znamenitosti, muzeja u ugodnom mediteranskom ozračju uz zvukove klapskih pjesmama.

VIŠE SLIKA I REZERVACIJU HOTELA MOŽETE NAPRAVITI OVDJE

Podijeli: