Indija je predivna i raznolika zemlja bogate povijesti i kulture. Posjetitelji Indije mogu istraživati ​​drevne hramove, očaravajuće palače i šarene tržnice te doživjeti različite običaje i tradicije. Indija je također poznata po svojoj ukusnoj hrani i začinima koji će zadovoljiti svačiji ukus. Bilo da putujete u New Delhi, Mumbai, Jaipur ili bilo koje drugo odredište u Indiji, sigurno će vas oduševiti ljepota i fascinantna povijest ove zemlje. Planirajte svoje putovanje u Indiju i doživite nezaboravno iskustvo koje će vas ostaviti bez daha.

Cijene povratnih avio karata iz Indije su trenutno od 292 eura iz Budimpešte. Hotel 3* s doručkom odličnih ocjena u Mumbaiu iznosi 21 eura za noćenje za 2 osobe, stoga je 10 dana sa avio kartom i hotelom 3* s doročkom 385 eura po osobi!

Datuma je više na izbor. Ispod se nalaze linkovi preko koji možete kupiti avio karte na datume koji vam odgovaraju, kao i link za slike i rezervaciju hotela.

Jeftini parking blizu aerodroma u Budimpešti možete rezervirati OVDJE

AVIO KARTA I HOTEL, POLAZAK IZ BUDIMPEŠTE

DATUM: 21.05.-31.05.2023. – 292 eur

DATUM: 21.05.-07.06.2023. – 292 eur

DATUM: 03.05.-10.05.2023. – 299 eur

Ostali datumi ovdje

Hotel 3* s doručkom – 31 eura noć za 2 osobe u Mumbaiu OVDJE REZERVIRAJ

Ostali hoteli OVDJE– DGBMI kupon za popust

Napomena: provjeriti da li vam trebaju vize za tranzit

Želiš li redovno na svoj email dobivati obavijesti o najboljim ponudama i prilikama za putovanja, pretplati se na naš besplatni newsletter – OVDJE Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo 🙂

UKOLIKO TREBATE RENT A CAR, POTRAŽITE OVDJE

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: