Jedna lijepa prilika za posjetiti Siciliju jer su povratne avio karte 41 eura, a smještaja smo našli 2 na odabir. Jedan iznosi 30 eura za noćenje za 2 osobe, stoga je ukupna cijena za 4 dana 86 eura sa avio kartom i smještajem po osobi, a drugi je s doručkom i bazenom ispred i iznosi 46 eura noćenje za 2 osobe s kuponom DGBMI i ta opcija ukupno iznosi 110 eura po osobi.

Ispod se nalaze linkovi s polascima iz svih gradova za kupovinu avio karata, datumi polaska i smještaj za rezervaciju. Jeftini parking blizu aerodroma u Budimpešti možete rezervirati OVDJE

POLAZAK IZ BUDIMPEŠTE

10.05.-13.05. – 41 eur

20.04.-27.04. – 46 eur

22.04.-27.04. – 51 eur

Ostali datumi ovdje

Smještaj s balkonom – 30 eura za noćenje za 2 osobe

Smještaj s bazenom (doručak uključen) – 46 eura noćenje za 2 osobe – kupon za popust DGBMI


Ostali smještaj OVDJE ili OVDJE – od 11 eura noćenje

TRANSFERI, ONLINE KARTE ZA TURISTIČKE ZNAMENITOSTI, VODIČI

SVE MOŽETE OVDJE KUPITI

RENT A CAR:

UKOLIKO TREBATE RENT A CAR, POTRAŽITE OVDJE

Želiš li redovno na svoj email dobivati obavijesti o najboljim ponudama i prilikama za putovanja, pretplati se na naš besplatni newsletter – OVDJE

Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo 🙂

UKOLIKO TREBATE RENT A CAR, POTRAŽITE OVDJE

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: