Napulj – grad bogate povijesti i “rodno mjesto” pizze. Putujte u Napulj i uživajte u jedinstvenoj kulturi, hrani i povijesti ovog prekrasnog grada.

S nevjerojatnom arhitekturom, nezaboravnim gastronomskim iskustvima i spektakularnim pogledima na more, Napulj je savršeno mjesto za avanturu i opuštanje. Rezervirajte svoje putovanje već danas i budite svjedoci čarobne atmosfere ovog južnotalijanskog grada

Osim lijepog Napulja, Hotel se nalazi na odličnoj lokaciji za posjetiti ljepote Positana, Sorrenta i Amalfija!

Povratna avionska karta iz Pule u 7. mjesecu je samo 40 eura, iz Zagreba je 43 eura, a odličan hotel 4* s doručkom uz kupon DGBMI iznosi 19 eura za noćenje po osobi.

Ispod su linkovi za kupovinu avio karata s polascima i datumima iz svih gradova i link za rezervaciju i slike Hotela.

*Transfer s aerodroma, online karte za turističke atrakcije, vodiča, autobus za razgledavanje grada, sve to možete kupiti online OVDJE

POLAZAK IZ PULE

21.07.-24.07. – 40 eur

03.07.-07.07. -40 eur

10.07.-14.07. -40 eur

03.07.-10.07. -40 eur

Ostali datumi ovdje


HOTEL 4* MOŽETE REZERVIRATI OVDJE – 19 eura noćenje po osobi Napomena – potrebna registracija da bi mogli iskoristiti kupon za popust.

OVDJE ili OVDJE ostali smještaj

POLAZAK IZ ZAGREBA

26.06.-30.06. – 43 eur

12.06.- 16.06.- 56 eur

30.06.-07.07. – 57 eura

Ostali datumi ovdje

HOTEL 4* MOŽETE REZERVIRATI OVDJE – 19 eura noćenje po osobi Napomena – potrebna registracija da bi mogli iskoristiti kupon za popust.

OVDJE ili OVDJE ostali smještaj

Želiš li redovno na svoj email dobivati obavijesti o najboljim ponudama i prilikama za putovanja, pretplati se na naš besplatni newsletter – OVDJE Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo 🙂

RENT A CAR:

UKOLIKO TREBATE RENT A CAR, POTRAŽITE OVDJE

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: