Trenutno su odlične cijene povratnih avio karata za Ibizu za ovaj mjesec po cijeni za već od 34 eura! Uz to smo pronašli apartman s bazenom po cijeni 25 eura po osobi(kupon DGBMI za popust), tako da ukupna cijena za 4 dana sa povratnom avio kartom i apartmanom s bazenom iznose ukupno 122 eura po osobi! U toj cijeni su avi takse i ručna prtljaga.Imate i opcije na više dana.

Ispod se nalaze linkovi za kupnju avio karata i apartmana, kao i slike. Datuma je više pa birajte.

Jeftini parking blizu aerodroma u Beču možete rezervirati OVDJE

Avio Karta i apartman – ovdje

DATUM – 19.04.-26.04.2023. – 34 eura
DATUM– 16.04.-19.04.2023. – 44 eura

DATUM – 18.04.-21.04. – 45 eura
DATUM– 24.04.-27.04.2023. – 46 eura
Ostali datumi ovdje

APARTMAN S BAZENOM OVDJE – 25 eura noć po osobi – kupon za popust DGBMI (potrebno se registrirati da bi mogli kupon upisati)

Ostali smještaj ovdje

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: