Santorini je jedan od najpoznatijih i najatraktivnijih grčkih otoka u Egejskom moru. Sa svojim prekrasnim plažama i kristalno čistim morem, Santorini je omiljeno odredište turista iz cijelog svijeta.

Ono što ovaj otok čini još posebnijim su njegove karakteristične bijelo-plave kuće koje se nalaze na strmim liticama. Ova arhitektura daje ostrvu jedinstven izgled koji se savršeno uklapa u predivan prirodni ambijent.

Santorini je također poznat po svom bogatom kulturnom naslijeđu i arheološkim nalazištima poput antičkog grada Akrotiri. Također, otok je poznat po svom vulkanskom pejzažu, crnim plažama i spektakularnim zalascima sunca.

Zbog svega navedenog, Santorini je omiljeno turističko odredište koje nudi nezaboravan doživljaj i predivne uspomene.

Pronašli smo najbolje cijene za ljetovanje na Santoriniju. Povratne avio karte su od 79 eura s polaskom iz Beča. Smještaj počinje od 20 eura po osobi, ispod linkovi za kupnju avio karata kao i za najbolje cijene smještaja.

*Najbolje cijene parkinga blizu aerodroma u Beču naći ćete OVDJE

**Ulaznice za sve turističke atrakcije, kao i transfer s aerodroma možete kupiti OVDJE, a ukoliko se odlučite na rent a car, najbolje cijene ćete pronaći OVDJE. (Napomena za Rent a car – obavezno uzmite full cover osiguranje i opciju bez ostavljanja depozita)

Avio karta i smještaj

Polazak iz Beča – avio karta

Ostali datumi ovdje

NAJBOLJE CIJENE SMJEŠTAJA POTRAŽI OVDJE ili OVDJE ili OVDJE – kupon za popust DGBMI

UKOLIKO TREBATE RENT A CAR, POTRAŽITE OVDJE

Želiš li redovno na svoj email dobivati obavijesti o najboljim ponudama i prilikama za putovanja, pretplati se na naš besplatni newsletter – OVDJE Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako bi imali najnovije informacije o ponudama.

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: