Maroko je zemlja u sjevernoj Africi koja je poznata po svojoj raznolikoj kulturi i povijesti. Gradići poput Casablanke, Marrakecha i Fez privlače turiste svojim povijesnim znamenitostima, tržnicama i prekrasnim vrtovima. Maroko je također poznato po svojoj hrani, uključujući poznate delicije poput tagine i couscousa. Zemlja je poznata po svojoj atraktivnoj prirodi, s prekrasnim plažama, planinama i pustinjama. Maroko je idealna destinacija za ljubitelje avanture, s brojnim mogućnostima za kampiranje, vožnju kamilama i penjanje. Posjetite Maroko i uživajte u svemu što ova zemlja ima za ponuditi.

Pronašli smo najbolje cijene za Maroko iz naših krajeva, a trenutno su iz Zadra, Zagreba ili Beograda od 99 eura povratne avio karte + odličan hotel s doručkom koji iznosi 21 eur za noćenje za 2 osobe, stoga 8 dana sa avio kartom i hotelom s doručkom počinje već od 172 eura po osobi! Ispod su linkovi za avio karte i slike hotela gdje ga možete rezervirati. Datuma je puno pa birajte.

Avio karta iz Zadra

Hotel

Hotel s doručkom – 21 eura noćenje za 2 osobe

Ostali hoteli ovdje

Avio karta iz Zagreba

Hotel

Hotel s doručkom – 21 eura noćenje za 2 osobe

Ostali hoteli ovdje

Avio karta iz Beograda

Hotel

Hotel s doručkom – 21 eura noćenje za 2 osobe

Ostali hoteli ovdje

UKOLIKO TREBATE RENT A CAR, POTRAŽITE OVDJE

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: